Колко струва?
#31 Removed user 11.12.2012 20:48
Tiger llll ys
1040 Posts

Започва да става по-интересно от Биг Брадър...няма ли някой да закупи правата?

#32 Removed user 11.12.2012 21:59
Red lasers
1030 Posts

Аз мисля , че е време самия Биг Брадър в играта да се намеси - своеволията и погазването на малкото останали правила вече е тенденция използвана от всеки.

#33 Removed user 12.12.2012 01:37
Green devils
332 Posts

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Аз мисля , че е време самия Биг Брадър в играта да се намеси - своеволията и
погазването на малкото останали правила вече е тенденция използвана от всеки.</blockquote>
Напълно съм съгласен тук..Много теми за неспазване на правилата събират прах във форума..Админа така и нищо не предприе...Сигурно го е страх,че ще изгуби редовните клиенти!

#34 Removed user 12.12.2012 11:28
Red scorpions
662 Posts

Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54 (пе)
цитирай
Условия за ползване на Shampioni
2: За потребители, които имат повече от 1 отбор, ще бъдат накзвани с отнемане на
отборите им.
4: Ползването на 1 акаунт от повече от 1 потребител е забранено и се наказва с
отнемане на отбора.
6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми
администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг,
играчът се наказва с изтриване на акаунта.
(*)
(*) (*) 3 правила Hарушени от 'другаря' тонос
...по последното да поясня..тонос се възползва от бъга в КК и с ясното съзнание че трябва да играе в ЛШ, той си траеше и печелеше КШ.

#35 Removed user 12.12.2012 13:19
Red lasers
1030 Posts

Тук Наистина не се спазват правила - чак съм учуден до каква степен.
Предлагам да изтрием ПРАВИЛАТА от менюто в играта - смисъл да има нещо написано , а да не се спазва няма смисъл. По-добре изобщо да няма... какъв е смисъла да пишеш ПРАВИЛО след като не го спазваш - само Идиот би направил такова нещо.

#36 Removed user 12.12.2012 15:29
Red scorpions
662 Posts

На 13 Ноември тонос продава на Пирински орли 3ма ненужни играча на МАКСИМАЛНА ЦЕНА!
На 11 Декември купува 2 ма супер играча на минималана цена.
Историята се повтаря както с отбора на Liverpool. тонос е собственик на акаунтите на тези отбори и ги ползва за касички и далавери. И малко дете ще го види това!!!
На вас колеги кеф ли ви един човек така да ви се подиграва?...подиграва се и после и обижда!
Отправям молба към съвениците на админа да го уведомят за всички подробности по случея тонос и АДМИНА да вземе мерки! тонос нарушава повече от полувинта от правилата на играта!(n)

#37 Removed user 12.12.2012 22:47
Red rockets
1507 Posts

Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против.

http://www.youtube.com/watch?v=6RjM96nELeo

Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да приключат всички спекулации относно трансферите!

П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите се само върху аудиото по възможност.

#38 Removed user 12.12.2012 22:53
Redhawks
991 Posts

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на
времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против.

Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да
приключат всички спекулации относно трансферите!

П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите
се само върху аудиото по възможност.</blockquote>
това го бях забравил... дори никога не го бях слушал :) сега ще го прослушам

#39 Чаворселона 12.12.2012 23:13
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Пичове,8 годишния ми син не може да се вдетени толкова. Към всички замесени в тия повърхностни лай..а (нали знаете кои са те),...........елементарни, първосигнални, отмъстителни,............нее, не, просто нямам думи......(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

#40 Removed user 12.12.2012 23:17
Red lasers
1030 Posts

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на
времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против.

Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да
приключат всички спекулации относно трансферите!

П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите
се само върху аудиото по възможност.</blockquote>

тонос глупоста на Кингс не те оневинява .... 2мата сте толкова еднакви , а се мислите за специални - улиците на България са пълни с хора като вас - вие сте най-често срещаното явление - оня на който все другия му е виновен ;)